HayaL_KaçKını KoManyaK Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 26 Doğum tarihi : 25/12/94 Kayıt tarihi : 07/07/09 Yaş : 29
Cüzdan Altın: 0 Para: 0
| Konu: din dersi...( kopma garanti ) xD Çarş. Tem. 22, 2009 11:03 am | |
| > >> > din hocasi-ögrenci diyalogları > >> > > >> > > >> > > >> >- Çocuklar kıyamet cuma günü safak vaktinde olucaktir. > >> >-Ama hocam nereye göre safak vakti? bizde safak vaktiyken diger > >> >tarafda gece oluyor... > >> > > >> >-Numaran kaçti senin? > >> >-Ne olduki hocam? > >> >-Çok güzel soru sordun 5 vericem...Cevabini bilmiyorum çünkü... > >> > > >> >________________________ o _______________________ > >> > > >> >-Arapça bilenler el kaldirsin...(Sadece 1 kisi el kaldirir.. > >> > > >> >-Afferim kizim Ayseee...siz niye bilmiyonuz? Nasil dua ediyonuz??? > >> >-Hocam ben türkçe > >> dua ediyorum. > >> >-Olmazz! Arapça edicen! Türkçe kabul olmazzz! > >> >-Niye hocam, Allah türkçe bilmiyormu? > >> >-Hasaaaa! Hasaaaa ! > >> > > >> >________________________ o _______________________ > >> > > >> >-Çocuklar cuma namazi herkese açik olan bir yerde kilinir... > >> >-Hocam bizim ev herkese açik, bizim evde niye kilmiyorlar? > >> > > >> >-Olmaz oglum istedigin her zaman girebilecegin bir yer olmali. > >> > > >> >-Hocam bizim eve istediginiz her an girebilirsiniz ama. > >> >-Olum sizin ev genelevmi? > >> > > >> >________________________ o _______________________ > >> > > >> > > >> >-Çocuklar simdi, ahiret gününde bütün herkes tartilacak, sevaplari > >> >günahlarindan fazla olanlar sirat köprüsünden geçerek cennete > >> >ulasicak. > >> >-Hocam nasil bir sey o sirat köprüsü? > >> >-Kil gibi ince, Kiliç gibi keskin. > >> >-Eeee nasil geçiyoruzki biz ordan hocam? Ayagimiz acir,duramayiz > >> >üstünde denge diye bir sey var herkes cehenneme düser böyle hocam. > >> >-Sevabi fazla olanlara o köprü böyle otoban gibi genis gelecek. > >> > > >> >-E hocam sevabi fazla olanlar gecicekse kildan köprüye otobana ne > >> >gerek var, Allah sevabi çok olana geç desin geçsin, az olana > >> >cehenneme git desin gitsin, sanki itirazmi > >> edicez > >> > > >> >-Sus esek sipasi aklin ermez senin Allahin isine, tövbe summe, > >> >hasaa tövbe > >> > > >> >________________________ o _______________________ > >> > > >> >-Bu evren, bu kuslar, bu böcekler çiçekler, hepsi yüce rabbimizin > >> >bizlere birer armaganidir.. > >> >Kendi vücudunuza bir bakin ... bu mükemmeliyeti baska kim > >> >yapabilirdiki? mesela gözlerimiz... yüzümüzde yani ona en uygun > >> >yerde... Gözlerimiz diz kapaklarimizda olsaydi ne kadar çirkin > >> >olurdu degil mi? > >> >-Itirazim var hocam. > >> >-Söyle çocugum! > >> >-Eger gözlerimiz diz kapaklarimizda olsaydi degisen hiç bir sey > >> >olmazdi , çünkü herkesin gözleri diz kapaklarinda olurdu, o zaman da > >> > siz "çocuklarim, gözlerimiz yüzümüzde olsaydi ne kadar çirkin > >> >olurdu" > >> derdiniz, ben de itirazim var derdim... > >> > > >> >________________________ o _______________________ > >> > > >> >O derse aldigim kedi yavrusu sinifda gezerken hoca; > >> > > >> >-Kim soktu bu mendebur hayvani sinifa? > >> >-Been. ama hocam o da allah-i teala'nin yarattigi bir varlik degil > >> >mi? yazik... > >> >-??? e tabii o da allah-i teala'nin yarattigi bir mahluk. hem > >> >peygamber efendimiz de çok severmis. Ay pek de sevimli kerata... > >> > > >> >________________________ o _______________________ > >> > > >> > > >> >-Ahauh > >> >-Hocam n'olcak bu cimbomun hali? > >> >-Bak simdi Tugay'i al orta sahaya yerine de Ergun'u koy bak ne güzel > >> > is yapar. > >> >-Hocam müdür bey bakiyor! > >> >-Ahlak ve Fazileeet her zaman müslümana yakisir. > >> >-Tamam hocam gitti. > >> >-Sonra Hakan Ünsal'i geriye almak lazim... > >> > > >> >________________________ o _______________________ > >> > > >> >-Peygamberimiz Hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem de > >> >iftarini hurma ile açarmis.. > >> >-Hocam, Mekke'de iskender kebap mi vardi ki? > >> >-Sus! terbiyesiz, zindik, kafir... > >> > > >> >________________________ o _______________________ > >> > > >> >-Çocuklarim eger > >> dünya günese 1 cm. yakin olsaydi her yer erir eger > >> >1 cm. uzak olsaydi her taraf donar ve yasayamazdik... allah'in > >> >oldugunu bundan anlayabiliriz. > >> >-e iyi de hocam dünya günese 18 ocakta yakinlasir 21 hazirandada > >> >uzaklasir.. hem de 1 cm. degil yaklasik 2 milyon kilometre ... ee > >> >hiç bir sey olmuyor... > >> > > >> >-Iste bu da allah'in bir mucizesidir...evladim...otur...laubali, > >> >ukala.... | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: din dersi...( kopma garanti ) xD Çarş. Tem. 22, 2009 12:59 pm | |
| hahaha süper |
|
ADMİN KoManyak Yönetim
Takım : Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 157 Doğum tarihi : 21/12/94 Kayıt tarihi : 29/03/09 Yaş : 29 Nerden : Edirne Lakap : Murphy
Cüzdan Altın: 21893114 Para: 93127124
| Konu: Geri: din dersi...( kopma garanti ) xD Cuma Eyl. 04, 2009 7:17 pm | |
| Gerçekten GüzeL Teşekkürler.. | |
|