Küçük Bir Para Kasma Yöntemi:)
Middle Class Al 100 tane 100 K Dan 105 K dan Onu İyi Çekiyorlar Cleaver falan Basan Çok Oluyor
1. Lycan , Loup-Group,Dire Wolf,Dark Eyes
Bunun Nedeni İçinden Çıkan +8 itemleri Biriktir Userler + basarken
Yakmalık İtem Arayacaklardır Sende bir Yerde Pazar Kurar Rahatça Satarsın
2.Belluga Villagedeki 100 k Lık Cardinal Görevi Sınırsız (Javolin falan Yazıyor,Yeşil TAş )
3.Görev İtemleri Kasarak Görev İtemini Satarak Kazanırsın(Skleton Kafası Tyon Meat Yada Folktan Ucuza Al 1. Serverde falan full pazar yap)
4.+70sen Boroo vb. Büyük Canavarlardan Artık yeni Droplar Koyulmus Shell falan , Fp Onları Biriktirip + Basarak Yada Onlardan Planitum Premium varsa en azından 1.5 k para qeLmektedir
5.46 Görevi Burning Skelton Kesiyorsunuz Buqta Kalmış (Bu oyun Kurallarına Aykırı ama Yapan Yapıyor)(+3 Md +3 İron CrosBow Faln)
6.+60 Priest Pot Yapıp Satarak
7.Boss Kesip İtem Düşürtüp Satarak(Bakın Size Bir Tüya Verecem Ben Hergün sabah Yapıyorum : Serverinizin sabah kalkın bir ataker charınız olsun Moradondaki : Eski Dts,Eski Skleton Knight , Eski Marcidons,Eski Ape Gibi Bölgelerde Eski Dts:Hyde,Antares ,Eski Skleton Knight:Kekurikaka,Eski Marcidons:Hyde,Eski Ape:Antares Ben Hergün gece ress atılıyor buralarda user Olmuyor sabahları buralara Gidip Küçük Bosslardan item Çıkartıp Satıyorum)
8.Forgetten Temple (Yeşil ve Mavi kutu)
9.Border Defans War(Kırmızı Kutu 4.10 Da Eziklerin ki Kallugada )
10. UCUZA AL PAHALIYA SAT YÖNTEMİ (2. Serverden 40 m YE Md Al 1. serverde 45 e sat gibi )
11.+5 Cleaver Kasacaksın Bellugada Git Sürekli Lard Orc Kes Milletin Yeni Gb Kasma Yeri(Belluga Yada asgaya git 41-45 arası sınırsız +5 Cleaver Yapıyon +7 yap daha ii kasarsın para)
Taktikler Alıntı DeğiLdir Hepsi Bana Aittir Saygılar..